Ποιοί ενοχλούνται από την επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ξάνθη;”΄τιτλοφορείται η ανακοίνωση του ΚΚΕ που καταγγέλλει ότι κάποιοι κατεβάζουν τις αφίσες που έχουν αναρτηθεί στην πόλη για την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ξάνθη το βράδυ. 

Αναλυτικά αναφέρει:

Γνωστά – άγνωστα φασιστοειδή έχουν επιδοθεί τις τελευταίες νύχτες σε «κυνήγι αφισών» που προπαγανδίζουν την σημερινή ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ξάνθη. Νύχτα, όπως το συνηθίζουν, επιδόθηκαν στο σπορ του κατεβάσματος αφισών και πανό σε ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, περιοχή νοσοκομείου και Γενισέα.

Ας είναι βέβαιοι πως το μήνυμα της σημερινής πολιτικής συγκέντρωσης έχει φτάσει σε χιλιάδες εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νέους με τις εξορμήσεις της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης σε όλους τους μεγάλους εργασιακούς χώρους ιδιωτικούκαι δημόσιου τομέα, γειτονιές και κεφαλοχώρια της Ξάνθης.

Η μαζική συμμετοχή του λαού της Ξάνθης των σύγχρονων εργασιακών κάτεργων, της ανεργίας που χτυπάει κόκκινο, των ξενιτεμένων για ένα μεροκάματο σήμερα στις 20:00΄ στην Κεντρική Πλατεία θα δώσει αποστομωτική απάντηση σε όσους θέλουν να φιμώσουν την φωνή του ΚΚΕ.