Το στέκι πολιτικής, πολιτισμού & αλληλεγγύης KARDELEN για τρίτη χρονιά φιλοξενεί το εγχείρημα των αλληλέγγυων μαθημάτων για μαθητές λυκείου, έχοντας πάντα ως μόνη πυξίδα την κοινωνική χρησιμότητα.

Τα αλληλέγγυα μαθήματα απευθύνονται κατά βάση σε μαθητές που οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στο εγχείρημα αυτό, την περασμένη χρονιά πολύ σημαντική ήταν η μεγάλη κινητοποίηση εκπαιδευτικών που ανιδιοτελώς παρείχαν τη βοήθεια τους ενώ η συμμετοχή των μαθητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κάθε μαθητής & μαθήτρια που θέλει να εγγραφεί, αρκεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα & εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του :  http://kardelen.gr/?p=9567

Εκπαιδευτικοί οι οποίοι θέλουν να συνεισφέρουν στο εγχείρημα των αλληλέγγυων μαθημάτων κάνοντας μαθήματα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο: 6945203239 / 6942439544

Ειδικότητες καθηγητών που αναζητούμε

  • Μαθηματικούς για Άλγεβρα Α λυκείου και Γεωμετρία Α/Β Λυκείου
  • Φυσικό (Φυσική Προσανατολισμού Γ λυκείου)
  • Χημικό (Χημεία Προσανατολισμού Γ λυκείου)

Πρόγραμμα συναντήσεων

18 Αυγούστου: Συνάντηση καθηγητών & έγκριση προγράμματος.

20 Αυγούστου: Συνάντηση Καθηγητών – Γονέων στις 18:00. Από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 οι μαθητές μπορούν να παίρνουν το πρόγραμμα των μαθημάτων από το στέκι Kardelen, στην οδό Μαυρομιχάλη 5-7.

22 Αυγούστου : Έναρξη μαθημάτων για την Γ λυκείου

Το πρόγραμμα επίσης θα αναρτηθεί στις  20 Αυγούστου στην ιστοσελίδα του KARDELEN (Kardelen.gr) στην καρτέλα των αλληλέγγυων μαθημάτων.