Τροχαίο ατύχημα είχαν σήμερα το πρωί οι ηθοποιοί της παράστασης «Το Μήλο», Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου και Ναταλία Δραγούμη, σύμφωνα με το kavalanews.gr

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11:30 στην περιοχή Κλίσμα της Θάσου, όπου οι ηθοποιοί μαζί με τον συμπρωταγωνιστή τους, Γιώργο Λουδάρο βρίσκονται σε περιοδεία.

Οι ηθοποιοί μεταφέρθηκαν αμέσως με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκαν ελαφριές κακώσεις στα κάτω άκρα στους Κώστα Βουτσά και Ναταλία Δραγούμη, καθώς και στον οδηγό του οχήματος.

Παρέμειναν στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους για μερικές ώρες και στη συνέχεια αναχώρησαν. Η παράσταση του Θιάσου απόψε το βράδυ στο Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε η Ναταλία Δραγούμη στους γιατρούς «Δεν θα κάνω τ’ ακροβατικά μου απόψε».

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος, ανήρτησε φωτογραφίες με τους ηθοποιούς της παράστασης, όταν η μικρή περιπέτειά τους είχε ήδη λάβει τέλος. Παρά το τροχαίο, η διάθεσή τους ήταν μια χαρά.

Σημειώνεται ότι οι ηθοποιοί βρίσκονται από το μεσημέρι στον Λιμένα και η αποψινή (Σάββατο) παράσταση στο χώρο του Γυμνασίου θα γίνει κανονικά.

voutsas 2 voutsas3 konstantinou1kavalanews.gr