Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο κλοπές από τις εγκαταστάσεις δύο δημοτικών γηπέδων στο νομό Ροδόπης. που διαπράχθηκαν, το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Μάιος του 2016.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών  ανδρών, ηλικίας 38, 23 μιας 57χρονης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 38 και 23 ετών, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις δύο (2) δημοτικών γηπέδων, που βρίσκονται σε χωριά της Ροδόπης, καλώδια χαλκού, αντικείμενα αλουμινίου, 3 ηλεκτρικές συσκευές και 7 ξύλινα έπιπλα, τα οποία στη συνέχεια ο 23χρονος διέθεσε στην 57χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν στην κατοχή της 57χρονης τα αφαιρεθέντα καλώδια χαλκού, μέρος των αντικειμένων αλουμινίου και μία ηλεκτρική συσκευή, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο  δράστες, ηλικίας 38 και 23 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.