Τραγωδία εκτυλίχτηκε την Κυριακή στην Ξάνθη.

Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του στον Περιφερειακό της Ξάνθης σε τραγικό δύστύχημα. Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, συγκρούστηκε με άλλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε άλλος Ξανθιώτης, με αποτέλεσμα οι δύο μηχανές να εσκφενδονιστούν στις μπάρες, όπου βρήκε το θάνατο ο νεαρός Ζ.Π.

οδηγός της άλλης μηχανής, Θ.Σ. 35 ετών, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του xanthi2.gr φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή ο νεκρός οδηγός !

Τραγική λεπτομέρεια ότι ο νεαρός που έχασε τη ζωή του, είχε αποκτήσει τη μοτοσικλέτα, μόλις μια μέρα πριν, την οποία και είχε δημοσιεύσει στα social media !

Οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με τις ενδείξεις οι οδηγοί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ εικάζεται ότι, ενδεχομένως, οι δύο οδηγοί ήταν σε αυτοσχέδιο αγώνα “κόντρα” στην μεγάλη ευθεία του Περιφερειακού, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα.  Πάντως ο τραυματισμένος οδηγός, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του xanthi2.gr, κατά τη διακομιδή του ανέφερε ότι δεν θυμάται τίποτε για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι οδηγοί φορούσαν κράνος, παρότι αυτά εμφανίζονται στις πρώτες εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος. Όπως είναι λογικό το δυστύχημα έχει προκαλέσει σοκ ενώ στο σημείο βρέθηκαν μετά την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, αρκετοί γνωστοί των δύο νεαρών οδηγών.