Στο χώρο του ξενοδοχείου Elisso πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση ο Σάββας Μελισσόπουλος το βράδυ της Πέμπτης.
Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ήταν: Ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν, οι πρώην Υπουργοί και Βουλευτές Στάθης Γιαννακίδης, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Τιμούρ Χουσείνογλου, ο Γιώργος Χουλιάρας και αρκετοί άλλοι.
Στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ αναφέρεται:
Την Πέμπτη 5/10/23 πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού <ΜΠΡΟΣΤΑ>. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Σάββας Μελισσόπουλος εμφανώς συγκινημένος από το πλήθος κόσμου και τον παλμό που υπήρχε ανέφερε τους βασικούς άξονες του σχεδίου των 137 παρεμβάσεων για την επόμενη μέρα του Δήμου Ξάνθης και δήλωσε βέβαιος για την νίκη του συνδυασμού ακόμη και από την πρώτη Κυριακή. Στην συνέχεια της εκδήλωσης έγινε η επίσημη παρουσίαση όλων των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Η παρουσία του κόσμου μέσα και έξω από την αίθουσα του ξενοδοχείου Elysso ήταν ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ξάνθη είναι έτοιμη για την μεγάλη αλλαγή, είναι έτοιμη να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.