Τη συμμετοχή της Αργυρώς Γιαπουτζή στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος:

Με χαρά ανακοινώνουμε άλλη μία υποψήφια του  Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που δυναμώνει μέρα με τη μέρα, την Αργυρώ Γιαπουτζή.
Η Αργυρώ είναι 45 χρονών, νηπιαγωγός και ζει μόνιμα στην Ξάνθη. Είναι μητέρα ενός παιδιού, όντας μονογονεϊκή οικογένεια.
Είναι μία ενεργή και δραστήρια γυναίκα με πολιτικές, κοινωνικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πιο συγκεκριμένα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια εθελοντικά με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης κάνοντας εκπομπές, υπήρξε ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων και συνδικαλιστικών σωματείων και επίσης συμμετείχε και σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της πόλης μας.
Η Αργυρώ ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά πάντα είχε έντονα πολιτικά ενδιαφέροντα, προσπαθώντας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την πόλη και τους συνανθρώπους της. 
Με χαρά θα μοιραστούμε μαζί της το όραμά μας για μια Ξάνθη που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει καθημερινά, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε επιτέλους την πόλη μας πιο όμορφη, πιο ζωντανή και πιο λειτουργική.
Μαζί κάνουμε ΠΡΑΞΗ την ΑΛΛΑΓΗ με νέους και ικανούς ανθρώπους.
Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου Αργυρώ, όλοι μαζί Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης