Εθελοντέςς, συγγενείς, συγχωριανοί αλλά και κλιμάκιο διασωστών την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συνδράμουν τις έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό 48χρονου που αγνοείται στην περιοχή του Κενταύρου Μύκης για περισσότερο από 48 ώρες.

Στις 18.07.2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από τον οικισμό Κένταυρος Ξάνθης ο Σαΐτ Ογλού Χασάν, 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σαΐτ Ογλού Χασάν σήμερα, 19.07.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και υπάρχει φόβος για τη ζωή του. Ο Σαΐτ Ογλού Χασάν έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple