Τον Μπάμπη Νασόπουλος, Περιερειακό Έφορο Προσκόπων και Αντιπρόεδρο του Γηροκομείου “Μ. Βασίλειος” ανακοίνωση η παράταξη “Μπροστά”.
Η σχετική ανακοίνωση
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμα γνωστού συνδημότη μας, του Χαράλαμπου Νασόπουλου.
Ο Μπάμπης ζει μόνιμα στην Ξάνθη, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Έχει πλούσιο κοινωνικό και εθελοντικό έργο. Πιο συγκεκριμένα εκτός από εθελοντής αιμοδότης, είναι Αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Ξάνθης, Επικεφαλής – Περιφερειακός Έφορος στους Προσκόπους και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης. 
Ο Μπάμπης υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης το 2010 και το 2019 και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ξανά γιατί με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που απασχολούν σήμερα την πόλη και τον Δήμο μας.
Είναι τιμή και ικανοποίηση να συμπορεύονται μαζί μας άνθρωποι της πόλης μας δραστήριοι και με ανήσυχο πνεύμα, διότι έτσι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!! 
Η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Μπάμπη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Επίσης σε άλλο Δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε η Αλεξάνδρα Βασιλειάδου.

Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη μεγάλη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» μίας ακόμη νέας συνδημότισσάς μας, της Αλεξάνδρας Βασιλειάδου.
Η Αλεξάνδρα, γεννήθηκε το 1985 και ζει μόνιμα στη Σταυρούπολη όπου διατηρεί την οικογενειακή της επιχείρηση. Είναι μητέρα ενός παιδιού και μέχρι σήμερα έχει αποχωριστεί τον τόπο της μόνο για πολύ λίγο, ώστε να γνωρίσει τον κόσμο του ψηφιδωτού, χωρίς ωστόσο να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. 
Αγαπά ιδιαίτερα τη φύση και ότι προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό. Όπως η ίδια δηλώνει, η ανησυχία της για τα καθημερινά ζητήματα της περιοχής της την έκανε να δραστηριοποιηθεί και πάλι – ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σταυρούπολης το 2014 – στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για μια Σταυρούπολη με ελπίδα και βιώσιμο παρόν και μέλλον!! Για αυτήν και για την επόμενη γενιά!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμπορεύονται μαζί μας νέοι και δραστήριοι άνθρωποι – επαγγελματίες της Σταυρούπολης, με την επιθυμία όλοι μαζί να οργανώσουμε τα σχέδιά μας για έναν Δήμο ασφαλέστερο, ποιοτικότερο και φιλικότερο προς όλους!! 
Η μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ έρχεται!!
Θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Αλεξάνδρα, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου, είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!