Πρόταση να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ δέχθηκε η πρώην βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, όπως σημείωσε η ίδια, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που υπήρξαν μετά τη συνεδρίαση της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ της Πέμπτης.

Όπως σημειώνει, η ίδια αρνήθηκε για την ώρα, παρότι στρατεύεται στη μάχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εξεύρεση του κατάλληλου προσώπου που θα κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε συνέντευξή της στο Kavalanews.gr  η ίδια σημείωσε ότι “ο κόσμος θέλει διέξοδο στις περιφερειακές εκλογές. Δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με την διοίκηση Μέτιου και γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να έχει επιλογές.

Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση άρα πρέπει να κατεβάσει ψηφοδέλτιο στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η οποία είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

Όμως δεν θα μπούμε στην παγίδα να παρακαλάμε για συνεργασίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τελικά να εξυπηρετούμε τους σκοπούς της ΝΔ ” δήλωσε στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου με αφορμή δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι υποψήφια περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.