Με μια νέα ανάρτηση, ο γνωστός συμπολίτης Ηλίας Γερμαντζίδης, επανέρχεται στο θέμα της χρησιμότητας ή μη του τουρνοά Beach Volley στην Ξάνθη και την κόντρα που ξεκίνησε ήδη από την περασμένη χρονιά για τη χρησιμότητα ή μη του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Ξάνθη.

Αναφέρει στην ανάρτησή του:

Πέρσι έγινε το πρώτο βήμα με το beach volley στην Ξάνθη, ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες και οι αγώνες του πανελλήνιου τουρνουά MASTERS στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία.
Φέτος, η διοργάνωση επιστρέφει στην πόλη μας και μάλιστα αναβαθμισμένη σε Grand Slam! Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι οι πόντοι που θα συγκεντρώσουν οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο συντελεστή στη γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος σε σχέση με άλλες πόλεις. Grand Slam έχουν χαρακτηριστεί οι αγώνες σε Ξάνθη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Ο δικός μας Γιώργος Τερζόγλου έφτασε πέρσι μέχρι τον ημιτελικό όπου ηττήθηκε από τον Ιάσσονα Κανέλλο. Φέτος, είναι συμπαίκτες και μάλιστα αποτελούν την εθνική ομάδα beach volley εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις!
Ο αδερφός του, Σπύρος Τερζόγλου, συμμετέχει και πάλι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαζί με τον Γιώργο Καλιανίδη θα καταβάλλει όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην πόλη του!
Δυστυχώς, διαπίστωσα ότι μερικοί συμπολίτες μας που διαφωνούσαν περσι για αυτή την όμορφη διοργάνωση επιμένουν στην ίδια θέση. Θα τους απαντήσω με αυτό που είχα γράψει:
“Για να αλλάξουν τα πράγματα, πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Και καλά θα κάνουμε να μην μπλέκουμε την καθαριότητα, τους δρόμους, την φωταγώγηση, τα πεζοδρόμια και άλλα καθημερινά ζητήματα με τον αθλητισμό, την νέα γενιά, την πρόοδο. Σαφώς πρέπει να επιλυθούν αλλά ας μην μπαίνουμε στην λογική επειδή δεν γίνονται αυτά τότε να μην γίνεται οτιδήποτε άλλο.”

Όσοι διαφωνείτε, λοιπόν, μπορείτε να καταθέσετε μια ολοκληρωμένη πρόταση με αντίστοιχο budget και να προβάλετε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι λακκούβες δεν μπαίνουν στο ίδιο τραπέζι με τα αθλητικά ή πολιτιστικά δρόμενα, τόσο σε επίπεδο συζήτησης όσο και σε διοικητικό.
Προσωπικά θα επιμείνω στην πρόταση για την κατασκευή δύο γηπέδων beach volley που θα έχουν μακροχρόνια οφέλη για την τοπική κοινωνία και τη νέα γενιά.

Τα καρφώματα, όμως, έχουν ξεκινήσει και πρέπει να πάμε στην πλατεία για να δώσουμε δύναμη στα αδέρφια Τερζόγλου και σε όλα τα παιδιά που ήρθαν στην πόλη μας για να προσφέρουν θέαμα και να διεκδικήσουν τον τίτλο.