Δύο νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη Μπροστά του Σάββα Μελισσόπουλου, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Δουλγεράκη και το Χρήστο Ζουρνατζίδη.
Οι δύο σχετικές ανακοινώσεις:

Ας μου επιτραπεί να καλωσορίσω στη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» την Αλεξάνδρα Δουλγεράκη με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο.
Και αυτό διότι η Αλεξάνδρα είναι αγαπημένη συνάδελφος και συνεργάτιδά μου για πολλά χρόνια!!
Είναι ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, με ιδιαίτερες ικανότητες και ευαισθησίες!!
Η μόνιμη διαφωνία μας πάντα ήταν ότι λόγω της ιδιαίτερης σεμνότητας που τη διακρίνει ήθελε να προσφέρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ εγώ της έλεγα ότι πρέπει να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ και να συμμετέχει και με θεσμικό τρόπο. Τελικά την έπεισα να δεχθεί να είναι υποψήφια με το δημοτικό μας συνδυασμό και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!!
Η Αλεξάνδρα είναι Νηπιαγωγός, ζει μόνιμα στην Ξάνθη, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών και διετέλεσε για χρόνια Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης.
Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και με θέληση για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο!!
Η παρουσία της μας τιμά, όπως βέβαια και η παρουσία όλων των νέων συμπολιτών μας που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας και είναι γεμάτοι με διάθεση και όρεξη για δουλειά και προσφορά!!
Για το Χ. Ζουρνατζίδη
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμη νέου συνδημότη μας, του Χρήστου Ζουρνατζίδη.
Η Χρήστος είναι 35 χρονών, παντρεμένος, κατάγεται από τα Κομνηνά Ξάνθης και διαμένει από επιλογή του μόνιμα στον Δαφνώνα Ξάνθης.
Είναι τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση στην Σταυρούπολη.
Είναι ένας νέος ενεργός συνδημότης μας, με ενδιαφέροντα κοινωνικά και πολιτιστικά. Επίσης στο παρελθόν ασχολήθηκε ερασιτεχνικά και με τον αθλητισμό.
Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης το 2014 και το 2019, γραμματέας για δύο θητείες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνών και μέλος αθλητικών ομάδων στην υδατοσφαίριση και στο σκάκι.
Ο Χρήστος είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με νέες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και με διάθεση να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν τον τόπο τους!!
Μας τιμά η παρουσία και η στήριξη όλων των νέων συμπολιτών μας όπως ο Χρήστος Ζουρνατζίδης που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συντάσσονται με την παράταξή μας και είναι γεμάτοι όρεξη για δουλειά και προσφορά, με στόχο όλοι μαζί να κάνουμε το μέλλον του Δήμου Ξάνθης πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο!!
Χρήστο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα και καλή μας επιτυχία!!
Είμαστε εδώ για να επιτύχουμε τον στόχο μας, να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ τον Δήμο Ξάνθης!!!
Σάββας Μελισσοπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης