Πλέον οι κάτοικοι της περιοχής, μπορούν να κάνουν τις αγορές και τα ψώνια τους μέσω της εφαρμογής και να τα παραλάβουν άμεσα στην πόρτα τους.

Συνεχίζεται η γεωγραφική επέκταση της Wolt στην ελληνική επικράτεια, με την Ξάνθη να αποτελεί τη νέα πόλη που εντάσσεται στο δίκτυο της εφαρμογής online delivery, ενώ παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εφαρμογής, με νέες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Έτσι, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, από τα συνολικά 70 εστιατόρια και 10 καταστήματα λιανικής που θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα. Φυσικά, το επόμενο διάστημα ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, έτσι ώστε να παρέχεται μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στους καταναλωτές.

Με την εκκίνηση της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Ξάνθη, η Wolt θα εξυπηρετεί πλέον συνολικά 16 πόλεις στην ελληνική επικράτεια, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα. Σε αυτές, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει με επιτυχία εδώ και 5 χρόνια στους χρήστες της εφαρμογής της η Wolt, και τις οποίες βελτιώνει και εμπλουτίζει συνεχώς, στοχεύοντας πάντα στο να κάνει τη ζωή του καταναλωτή ευκολότερη.