Τη συνδρομή της ασφάλειας Ορεστιάδας ζήτησε ένας 19χρονος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από στρατιωτικό.

Αρχικά ο 19χρονος εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στο οικογενειακό του περιβάλλον και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία προκειμένου να προχωρήσει σε καταγγελία, σύμφωνα με το thrakinea.gr.

Ο 19χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, υποστήριξε ότι μπήκε στο αυτοκίνητο του στρατιωτικού, ο οποίος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και σε βιασμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας προσήγαγαν έναν 46χρονο στρατιωτικό, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατριδικαστή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιωτικός παραδέχθηκε ότι υπήρχε στενή επαφή, αλλά υποστήριξε ότι υπήρχε συναίνεση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κατά της γενετήσιας ελευθερίας, η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.