“Φέρνουμε τα Πάνω – Κάτω: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ” είναι ο τίτλος εκδήλωσης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο θεατράκι της Πλατείας, την προσεχή Δευτέρα, με το Νάσο Ηλιόπουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Την Δευτέρα, 19/06 στις 19:00, στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σας καλεί να συζητήσουμε το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ για την νέα γενιά.

Τέσσερα χρόνια τώρα βιώσαμε την υποτίμηση της ζωής και των ονείρων μας. Είδαμε την καταπάτηση κεκτημένων δεκαετιών σε υγεία, παιδεία, εργασία, στέγαση, ελευθερίες. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την ιδιωτικοποίηση δημόσιων αγαθών και την άκριτη νεοφιλελεύθερη επίθεση κατά οποιουδήποτε δημόσιου αγαθού. Έγινε καθημερινότητα ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία, η κατάλυση των δημοκρατικών ελευθεριών και η ανέχεια.

Πολεμήσαμε την αναθεώρηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, την κατάργηση του οκταώρου και την ελαστικότητα στον εργασιακό βίο. Είδαμε να αμφισβητείται το δικαίωμα στη ζωή μπροστά στα κέρδη, τη «σταθερότητα» που θυσιάζει την ασφάλειά μας και τους «τολμηρούς» πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Στην εκδήλωση παρεμβαίνουν οι:

Νάσος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών

Κωνσταντίνος Βλαχάκης, Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας

*Θα ακολουθήσει γλέντι με τους Μπουκοβίνους