Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του και με όραμα τον κόσμο ως πρωταγωνιστή στην νέα εποχή, ανακοινώνει την διενέργεια δημοψηφίσματος με τους φιλάθλους να αποφασίζουν για το επόμενο έμβλημα της ομάδας.

Ο ΑΟΞ μας μπαίνει σε μια νέα εποχή μεταμόρφωσης και αναγέννησης, μια εποχή που συμπεριλαμβάνει την περηφάνια για το παρελθόν αλλά και την ελπίδα για το μέλλον που έρχεται και η οποία ως μοναδικό στόχο έχει την άνοδο μας στα υψηλά επαγγελματικά στρώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Καθώς η ιστορία συνεχίζεται, ένα νέο brand θέλουμε να δώσει την ώθηση εκείνη που θα συνδέσει τις παλαιότερες γενιές με την νεολαία της πόλης που στοχεύουμε να κερδίσει τις κερκίδες του γηπέδου μας. Με γνώμονα την ανάγκη του κόσμου να εκφράζει την υποστήριξη του και να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, σας καλούμε να αποφασίσετε ανάμεσα στα δύο σήματα που ακολουθούν.
Με τον Δημόκριτο πρωταγωνιστή, πατάμε “Νοιάζομαι” για το πρώτο σήμα (1ο) με ανοιχτό τον Δημόκριτο εντός του και τα γράμματα “ΑΟΞ” μέσα σε αυτό και “Καρδούλα” για το κλειστό σήμα (2) με τον Δημόκριτο. Τα δυο σήματα έχουν ως κοινό στοιχείο το “AOΞ FC 1967”.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 20.00

Επιστρέφουν οι ακαδημίες του ΑΟΞ

ΑΟΞ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία τμημάτων υποδομής  των οποίων υπεύθυνος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Κεχαγιάς.

Οι ακαδημίες αποτελούν ιστορικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας και η σύγχρονη απαιτητική ποδοσφαιρική πραγματικότητα επιβάλλει την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους με στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας με νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές .

Επανεκκινεί μια προσπάθεια που θα χτιστεί με υπομονή αλλά και αποφασιστικότητα. Επιδίωξη όλων μας είναι η αυτάρκεια του ΑΟΞ όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες να επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργικής δουλειάς στις υποδομές του με όπλο το επιστημονικό προσωπικό που θα αναλάβει την καθοδήγηση τους. Παράλληλα θέλουμε τα παιδιά του συλλόγου να αισθανθούν ποδοσφαιριστές ενός ιστορικού σωματείου με Ευρωπαϊκό τρόπο λειτουργίας, να προπονούνται με τις καλύτερες συνθήκες και πλήρη εξοπλισμό με έμφαση στο αγωνιστικό ήθος που πάντα διέθετε η ιστορική μας ομάδα.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα παρακάτω με τις χρονολογίες γέννησης :

👉Κ-15 (Εφηβικό), Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα 1, έτος γέννησης 2009-2010.

👉Κ-14 (Παιδικό) , έτη γέννησης 2010-2011

👉Κ-12 (Προπαιδικό) , έτη γέννησης 2012-2013

👉Κ-10 (Τζούνιορ), έτη γέννησης 2014-2015

👉Κ-8 (Προ-Τζούνιορ) , έτη γέννησης 2016-2017-2018

✍️Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή των παιδιών στις ακαδημίες του ΑΟΞ γίνεται με τους κάτωθι τρόπους :

1. Στο κατάστημα “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” που βρίσκεται κάτω από το γήπεδο του ΑΟΞ , ώρες εγγραφής 18:00 – 21:00 κάθε μέρα , ίδιο σημείο και ώρα που πραγματοποιούνται οι εγγραφές των μελών μας στον Ερασιτέχνη.

2. Από την σελίδα μας στο Facebook μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος που σας επισυνάπτουμε με φωτογραφία ή με προσωπικό μήνυμα.

3. Από αύριο Παρασκευή 2/6, στο τηλέφωνο 6982087755, ώρες που μπορείτε να καλείτε από 17:00-21:00 κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα.

*Με την έναρξη λειτουργίας της επίσημης σελίδας μας στο διαδίκτυο ( www.aoxanthi.gr ) θα υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω της φόρμας που επισυνάπτεται παρακάτω.

Ο ΑΟΞ σας περιμένει !