Δύο νέες προσθήκες από το χώρο της μειονότητας ανακοίνωση  επικεφαλής της παράταξης  «ΜΠΡΟΣΤΑ» Σάββας Μελισσόπουλος.  Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Ιρφάν Εφέντη, γνωστό και από την ενασχόλησή του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και τον Σαβάς Μπαϊράμογλου, που δραστηριοποιείται στις ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες και στον τουρισμό.  Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

Για τον Ιρφάν Εφέντη

Υποδεχόμαστε σήμερα στον μεγάλο δημοτικό μας συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ» έναν νέο αγαπητό συμπολίτη μας, τον Εφέντη Ιρφάν
Ο Ιρφάν είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει σπουδάσει στην παιδαγωγική ακαδημία της Θεσσαλονίκης και στο παιδαγωγικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης ενώ είναι και απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί με κάθε πρόσφορο μέσο να βοηθήσει τις ακαδημίες της Ξάνθης για το αξιέπαινο έργο που κάνουν, ενώ κατά τον ελεύθερο του χρόνο δραστηριοποιείται επίσης εθελοντικά και στον τομέα της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων με μοναδικό σκοπό να δώσει ρυθμό και χρώμα στην πόλη της καρδιάς του, την Ξάνθη!!
Ο Ιρφάν ζει μόνιμα στην Ξάνθη και ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά είναι η επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της πόλης και του Δήμου μας.  Φίλε Ιρφάν, σε ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σου!! Καλό αγώνα να έχουμε και καλή μας επιτυχία!   Η παράταξή μας μεγαλώνει και δυναμώνει διαρκώς, συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!
Για τον Σαβάς Μπαϊράμογλου

Υποδεχόμαστε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά έναν ακόμα νέο και δραστήριο συμπολίτη μας, τον Σαβάς Μπαιράμογλου.  Ο Σαβάς είναι 28 ετών, διαμένει μόνιμα στην Ξάνθη και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Εργάζεται ως επιθεωρητής έργων σε διάφορες Ναυπηγοεπισκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης και είναι ιδρυτής της εταιρείας Global Sco ltd.  

Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού, διαθέτοντας ταξιδιωτικά γραφεία στην Ξάνθη, Κομοτηνή και Εράσμιο Ξάνθης με την ονομασία BAIRAMOGLOU TRAVEL. Ο Σαβάς όπως ο ίδιος δηλώνει, θα είναι στη διάθεση όλων των συμπολιτών του στην Ξάνθη και θα προσπαθήσει να δώσει τη μεγάλη μάχη για τη βελτίωση της  καθημερινότητας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. 
Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, η συμμετοχή του Δήμου μας σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και η ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή μας, κυρίως μέσω των γειτονικών χωρών, είναι οι τομείς στους οποίους ο ίδιος αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει με την ενεργή συμμετοχή του!!! 
Φίλε Σαβάς, σε ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σου!! 
Ο συνδυασμός μας μεγαλώνει και δυναμώνει διαρκώς!! 
Ελπίζουμε και πιστεύουμε σε μία καλύτερη Ξάνθη!! 
Με χαμόγελο και αισιοδοξία όλοι μαζί θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!