Το Γυμνάσιο Πολυσίτου με διάθεση αποκέντρωσης και διάχυσης των σχολικών δράσεων, δέχτηκε με πολλή χαρά και ενθουσιασμό την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς από το 3 Ο Γυμνάσιο Ξάνθης και τα Γυμνάσια Αβδήρων και Γενισέας.

 

Αφορμή στάθηκε η επιθυμία μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών του σχολείου να μοιραστούν σκέψεις και προβληματισμούς σε ζητήματα διδακτικών πρακτικών στο μάθημα των Κειμένων της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Α΄Γυμνασίου.

Η Διεθνής Μέρα Μουσείων που γιορταζόταν την ίδια μέρα, έδωσε επίσης το κίνητρο να παρουσιαστεί το υλικό της Μουσειακής Αγωγής που εκπονήθηκε στο σχολείο στο πλαίσιο των ΖΕΠ.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κουρτίδης Κων/νος, η Δ/ντρια της Δ/θμιας Επ/σης, κα Σιδηροπούλου Μάλαμα και η Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης κα Γκαντίδου Ευαγγελία.

“Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!! Ευχαριστούμε τον Δήμο Αβδήρων για την υποστήριξη στην μετακίνηση των όμορων σχολείων.” αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γυμνασίου Πολυσίτου