Με ένα μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης, απευθύνθηκε στους πολίτες κλείνοντας την προεκλογική του εκστρατεία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σε προσωπικό τόνο, στην ανάρτησή του με φωτογραφίες από τις επαφές που είχε στην πόλη και την περιφέρεια της Ξάνθης τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρώην Υφυπουργός αναφέρει:

“Μια πολύ κρίσιμη προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώθηκε και δώσαμε μαζί τον αγώνα μας για Πολιτική Αλλαγή και Δικαιοσύνη Παντού.  Βρεθήκαμε πάλι στα ιδια μέρη για να συζητήσουμε την κατάσταση, τα αδιέξοδα αλλά και τις προοπτικές που έχει ο τόπος μας και η υποδοχή σας ήταν συγκινητική. Είναι πια ξεκάθαρο σε όλους ότι η μοναδική διαφυγή από την κατάσταση που ζούμε είναι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλεξη Τσίπρα την Κυριακή.
Πέρα από την ανάγκη να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευσης και να ανασάνει η κοινωνία, ο αγωνας αυτός όλης της ομάδας μας, έχει σαν στόχο και την προσωπική εκλογή .

Δεν περιμέναμε τις τελευταίες εβδομάδες για να γνωριστούμε, να σας επισκεφτουμε σαν ξένοι και να ανακαλυψουμε τα προβλήματα, ξαφνικά: Είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε καλά την κατάσταση και παλεύουμε μαζί με την κοινωνία για τις λύσεις, από όποια θεση μας επεφύλαξαν οι πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι μας γνωρίζετε και εσείς καλά, τοσο για τις προθέσεις μας οσο, όμως, και για το δειγμα γραφής που αφήσαμε, το πόσο αποτελεσματικοί και χρησιμοι υπήρξαμε και είμαστε για την περιοχή και τους ανθρώπους της.

Νιώθω, και προσωπικά, ότι με έχετε τιμήσει επανειλημμένα και στο πρόσωπό μου έχετε στηρίξει τη νέα γενιά πολιτικών και τις ιδέες μας για τη χώρα και την περιοχή, για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αξιοκρατίας, αξιοπρέπειας για όλους. Την Κυριακή ζητώ τη στήριξή σας για να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, με τις ιδιες αρχές και τους ιδιους στόχους.
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη σε όλο αυτό τον αγώνα που με γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο. Δυό μερες ακόμη για να πανηγυρίσουμε ανακουφισμένοι. Mε τη νίκη ”