Τρία νέα ονόματα για το ψηφοδέλτιό του έκανε γνωστά μέσω ισάριθμων ανακοινώσεων ο επικεφαλής της παράταξης των “3+1” για το Δήμο Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος.

Πρόκειται για τη Νατάσα Παρωτίδου, τον Παναγιώτη Μετοικίδη και τον Γιώργο Τολμίδη

Ο Σ. Μελισσόπουλος αναφέρει για τους τρεις νέους υποψηφιούς του:

Για τη Νατάσα Παρωτίδου:

Η Αναστασία μεγάλωσε στην Ξάνθη και είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Σπούδασε κοινωνική λειτουργός και βρεφονηπιοκόμος. Υπήρξε για πολλά χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Επί σειρά ετών ήταν ενεργό μέλος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων με πλούσια κοινωνική δράση. Σήμερα είναι μέλος πολιτιστικών συλλόγων και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ξάνθης.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις Δημοτικές Εκλογές, γιατί όπως η ίδια δηλώνει διακατέχεται από μία έντονη επιθυμία προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, αλλά και από μία κοινή ανάγκη για την αντιμετώπιση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη και ο Δήμος μας

Για τον Παναγιώτη Μετοικίδη

O Παναγιώτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατάγεται από τη Σταυρούπολη Ξάνθης. Παιδί με καθημερινή παρουσία και προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε, κοινωνικός, πρόσχαρος, αγαπητός και πάντα “η ψυχή της παρέας”.
Τη Σταυρούπολη που είναι ο τόπος του, η παιδική του ηλικία, οι φίλοι του, η οικογένειά του την αγαπάει πολύ και θλίβεται για την εικόνα ερήμωσης και εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα.

Για τον Γιώργο Τολμίδη:

Ο Γιώργος είναι από τα νεαρότερα μέλη της παράταξης μας. Φοιτητής και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο Βιστωνίδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και παράλληλα με τις σπουδές του στηρίζει και την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς του στη Δρυμιά Ξάνθης. Δραστήριος, εργατικός, με όραμα κι αγάπη για τον τόπο του.