Στην Ξάνθη, το δεύτερο σπίτι του όπως τη χαρακτήρισε, βρέθηκε την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε την πόλη στην οποία έχει σπουδάσει και συνάντησε αρκετούς γνωστούς. Έφτασε στην Κεντρική Πλατεία, όπου τον ανέμεναν στελέχη του κόμματος και στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές και τα μέλη της Νομαρχιακής επισκέφθηκε το κέντρο και την παραλία, όπου κατέληξαν.

Αργότερα επισκέφθηκε τον οικισμό του Κενταύρου όπου, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, είχε εργαστεί ως φοιτητής, σε πρόγραμμα της τότε Νομαρχίας Ξάνθης.

Το Σάββατο ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ομιλία στην Κομοτηνή, όπου παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του αλλά και το ψηφοδέλτιο του κόμματός του στους τρεις νομούς της Θράκης. Μιλώντς σε κεντρικό αμφιθέατρο, σημείωσε, μεταξύ άλλων:

“Είμαι εδώ για να δώσω αγώνα και να κάνω ξανά τους νέους ανθρώπους να πιστέψουν ότι η πολιτική μπορεί να δώσει λύσεις. Ότι μπορούν να συμμετέχουν με την άποψή τους, ακουμπώντας τα όνειρα και τις ελπίδες τους για το μέλλον. Για να μείνουν εδώ στην Ελλάδα και να κάνουν οικογένειες με δουλειές αξιοπρέπειας. Να σπουδάσουν στα πανεπιστήμιά μας και όχι να ψάχνουν στο ίντερνετ για να δουν σε ποια πόλη της Ευρώπης θα χτίσουν το μέλλον τους. Αν δεν σταθεί όρθια στα πόδια της η νέα γενιά, δεν θα σταθεί ποτέ όρθια η πατρίδα μας.”