Οριστικά γύρισε σελίδα ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ την Παρασκευή με την εκλογή νέου Δ.Σ. από τα μέλη του Σωματείου που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Μετά από αδράνεια δεκαετιών και την παραίτηση Σιδέρη, τα μέλη προσήλθαν την Παρασκευή στην ιστορική έδρα του Συλλόγου, στο γήπεδο του ΑΟΞ, και εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. που θα επιχειρήσει να ανασυστήσει την ιστορική ομάδα της πόλης μέσα από το ιδρυτικό σωματείο και ΑΦΜ.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Κωνσταντίνος Ψωμάς.
Σύμβουλοι: Γιαλάογλου Αλέξανδρος , Μπουναρτζής Ηλίας, Κιολεΐδης Απόστολος, Δάγκας Παύλος.
Αναπληρωματικά μέλη: Ρεκάρης Μιχαήλ-Χρυσοβαλάντης.
Εξελεγκτική επιτροπή: Βούλκος Δημήτριος, Κασαπίδης Ελευθέριος ,Παπαναστασίου Σπυρίδων

Σύμφωνα με το sporstaddict.gr, meετά την εκλογική διαδικασία ο νέος Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ψωμάς(φωτο πανω) αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους έκανε γνωστό πως από την επόμενη εβδομάδα όταν και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. που εξελέγη θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ανοίξει η εγγραφή και για νέα μέλη ώστε να μπουν στον ερασιτέχνη όλοι όσοι θέλουν να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα, και εφόσον προχωρήσουν όλα ομαλά θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την εγγραφή του ΑΟΞ στο Αθλητικό ηλεκτρονικό μητρώο της Γ.Γ.Α. για να μπορέσει η ομάδα να δηλωθεί στο τοπικό. Όλα αυτά φυσικά εφόσον παρέλθει το διάστημα που απαιτείται χωρίς να γίνει ένσταση, κάτι που όπως τονίστηκε επανειλημμένα θα είναι εχθρική κίνηση κατά του ΑΟΞ και της ύπαρξης του και κανείς δεν πιστεύει οτι μπορεί κάποιος Ξανθιώτης να πράξει κάτι τέτοιo.