Το καλοκαίρι πλησιάζει και έχει έρθει η ώρα να κάνεις μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου και κυρίως στην συλλογή με τα παπούτσια σου. Ήρθε η στιγμή να αποθηκεύσεις τις ζεστές μπότες σου και να τις αντικαταστήσεις με άνετα, δροσερά και ανάλαφρα καλοκαιρινά παπούτσια που θα σε συνοδεύσουν στις βόλτες σου στην πόλη, αλλά και στις διακοπές σου στο νησί. Αν δεν γνωρίζεις ήδη ποια είναι τα must have καλοκαιρινά παπούτσια σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις την πιο fashionable καλοκαιρινή συλλογή από παπούτσια.

1. Πέδιλα lace up

Τα πέδιλα lace up ή αλλιώς με κορδόνια, που κυριάρχησαν στην μόδα την προηγούμενη σεζόν επανέρχονται δυναμικά όπως αποδεικνύουν τα catwalks των πιο διάσημων οίκων μόδας. Πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο ή στην γάμπα θα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και εσύ δεν έχεις παρά να την υιοθετήσεις. Επίλεξε ένα σχέδιο σε neon ή έντονο χρώμα αν θέλεις να τολμήσεις να κάνεις την διαφορά με το look σου ή κινήσου σε παλ τόνους αν αναζητάς μια προσθήκη all time classic για την συλλογή σου.

2. Μεταλλικά mules

Τα mules και οι μεταλλικές αποχρώσεις δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα απογειώσει κάθε look σου. Τα παπούτσια αυτά μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση που θέλεις να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου, ενώ στην αγορά θα βρεις mules με λεπτό ή χοντρό τακούνι, ψηλά ή πιο χαμηλά για να επιλέξεις εκείνα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Αναζήτησε μεταλλικά mules σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείς, ωστόσο εμείς θα σου προτείνουμε τα μπλε μεταλλικά mules ή τα mules σε rose gold που θα αναδείξουν στο έπακρο την καλοκαιρινή μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

3. Ballet Flats

Η μεγαλύτερη τάση της σεζόν είναι αναμφισβήτητα οι μπαλαρίνες. Είτε σου αρέσουν οι μπαλαρίνες με ρομαντική διάθεση και σατέν ή floral υφάσματα, είτε προτιμάς την πιο μοντέρνα εκδοχή τους με φαρδιά λουράκια που αναγράφουν το logo του brand, στην αγορά θα βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει. Συνδύασε τις μπαλαρίνες σου με οποιοδήποτε πρωινό ή βραδινό look σου αρέσει και απόλαυσε την έξοδό σου με άνεση και στυλ.

4. Leather εσπαντρίγιες

Καλοκαίρι και εσπαντρίγιες πάνε μαζί. Ωστόσο φέτος η μόδα κάνει την ανατροπή και παντρεύει το leather, ένα κατεξοχήν χειμωνιάτικο υλικό με τις εσπαντρίγιες, το παπούτσι σύμβολο του καλοκαιριού. Ο συνδυασμός ανεπανάληπτος και φυσικά δεν μπορείς να μην υιοθετήσεις το trend. Σου προτείνουμε να αναζητήσεις leather εσπαντρίγιες σε ουδέτερες αποχρώσεις ή παλ τόνους τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου αέρινα φορέματα και να δημιουργήσεις το απόλυτα girly look.