Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και όλα τα μέλη του, εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη και τη βαθύτατη οδύνη τους για την εντελώς ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου και Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης Αγγέλου Μπεπεκίδη.

Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης, κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του διαδρομής αλλά ιδιαιτέρως ως πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξανθης, στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, ενώ τίμησε με την παρουσία του το συνδικαλιστικό κίνημα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους, και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης «Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Άγγελου Μπεμπεκίδη».

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας θλίψη για το θάνατο του Άγγελου Μπεμπεκίδη.
Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης , πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, είχε συνεχή παρουσία και συνδικαλιστική δράση στον ιδιωτικό τομέα και στους αγώνες των εργαζομένων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλλήλων Ξάνθης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Νομού Ξάνθης, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Άγγελου Μπεμπεκίδη, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, για την απώλειά του.