Th Μ. Τετάρτη 12/04/2023 πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή Γιορτή του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος στην Χρύσα, παρουσία της Προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.-ΑΜΘ κας. Αναστασίας Κ. Τζαμπαζλή και του Υπεύθυνου του Παραρτήματος, και μέλους του Δ.Σ., κ. Κλεομένη Ψωμακέλη.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεημων,  ο Βουλευτής Ξάνθης  Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικού Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης  Παναγιώτης Αμβροσιάδης, το Π.Σ. ‘ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ψυχολογικού Κέντρου’ , o Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Περιφέρειας ΑΜΘ της Νέας Δημοκρατίας Πάτροκλος Γάντζος, γονείς των εκπαιδευομένων και φίλοι του Παραρτήματος.

Οι εκπαιδευόμενοι πήραν την λαμπάδα, το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό τους και ο Σύλλογος ‘ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ψ.Κ.Ξ.’ πρόσφερε από ένα δώρο στους εκπαιδευόμενους . Αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα.