Μοναδική ήταν η εμφάνιση των Ελένης και Σουζάνας Βουγιουκλή στο καταξιωμένο “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη, στην ΕΡΤ το βράδυ της Μ. Τετάρτης.

Σε μια εκπομπή στο ύφος και το συναίσθημα της Μεγάλης Εβδομάδας, οι δύο Ξανθιώτισσες καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους. Ιδιαίτερα όταν απέδωσαν τα “Μάνα μου μάνα” και “Ederlesi” με τη συνοδεία του Μάνου Αχαλινωτόπουλου και της ορχήστρας της εκπομπής !

Τόσο στην τηλεοπτική μετάδοση, όσο και στο Youtube, όπου ήδη ανέβηκαν αποσπάσματα, η υποδοχή του κοινού ήταν αποθεωτική !

Τα δύο τραγούδια του video:

“Μάνα μου μάνα”
Βυζαντινός Ύμνος της Μεγάλης Παρασκευής των Μαρωνιτών του Λιβάνου
Απόδοση στα ελληνικά: Νίκος Γκάτσος
Τραγουδούν οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή

“Ederlezi” Παραδοσιακό Διασκευή: Goran Bregovic Τραγουδούν οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή

Η εκπομπή της Μεγάλης Τετάρτης

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν επίσης ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος και  ο Βασίλης Γισδάκης, guests οι Λουκία Βαλάση, Λευκοθέα Φιλιππίδη Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ετοίμασαν με πολλή τρυφερότητα και αγάπη μια ιδιαίτερη εκπομπή αντλώντας φυσικά έμπνευση από την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας!  Στην… μυσταγωγία της Μεγάλης Τετάρτης συναντιούνται μουσικές και τραγούδια από διαφορετικούς τόπους και εποχές με μελωδίες και ύμνους που προκαλούν ρίγη συγκίνησης !