Αρκετές είναι πλέον οι ανακοινώσεις των νέων “αποκτημάτων” των υποψήφιων Δημάρχων για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Μ. Τσέπελης, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια μαζί του η Χριστίνα Βασιλειάδου, επιχειρηματίας και σύζυγος του παλιού Αντιδημάρχου και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νίκου Παπαδόπουλου, που μεταξύ των άλλων έχουν και στενούς οικογενειακούς δεσμούς.

 

Από την πλευρά του ο Σάββας Μελισσόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Αντώνη Κωτούλα, ο οποίος είναι ο γιος του αείμνηστου πρωτεργάτη του Μονοπατιού της Ζωής υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ Γιώργου Κωτούλα.

“Η Ξάνθη μας χρειάζεται να δώσει βήμα σε νέους ανθρώπους με ενδιαφέρον για τα κοινά και ο Αντώνης είναι ένας από αυτούς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη ,  είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και εργάζεται ως υπεύθυνος δικτύου πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας  και Θράκης, σε μεγάλη εταιρεία Ταχυμεταφορών.  Αντώνης Κωτούλας είναι γιός του αείμνηστου Γιώργου Κωτούλα υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ, ποιητή και συνδημιουργού στο πανέμορφο ΄΄Μονοπάτι της Ζωής΄’. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Χριστίνα Τσιρακίδου και πατέρας τριών παιδιών. Καλώς ήρθες Αντώνη, ΜΠΡΟΣΤΑ και μαζί σε αυτή την πρόκληση, ΜΠΡΟΣΤΑ και μαζί στον αγώνα αυτό!!”  καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

Η πρώτη δήλωση του Χ. Χουσεΐνογλου

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωσή του ο Χουσεΐν Χουσεΐνογλου, αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους στρατεύτηκε στο πλευρό της απερχόμενης δημοτικής αρχής και ξεκαθαρίζει ότι οι εκλογές δεν θα επιτρέψει να αποτελέσουν σημείο τριβής εντός της οικογένειας λόγω των διαφορετικών θέσεων με τον αδερφό του Τιμούρ.

Βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση η οποία με τιμά ιδιαίτερα -πρέπει να ομολογήσω ότι με ενθουσιάζει και με ενθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό, για να συμβάλω στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΣΤΗΡΙΖΩ το έργο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και προεκλογικά έχουμε συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις μας, είμαστε αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του λαού μας και να συνεχίσουμε το έργο μας φέρνοντας την πόλη μας ακόμα ψηλότερα.

Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Έχω τη στήριξη και συμπαράσταση της μειονότητας, της οποίας αίτημα είναι ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η εξυπηρέτηση και η αναβάθμιση του τόπου, την οποία έχουν ήδη με τον Δήμαρχο μας Κύριο Μανώλη Τσεπελη. Γι’ αυτόν το λόγο έχουμε δημιουργήσει μια καταπληκτική και δυνατή ομάδα για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε και να υλοποιήσουμε πολλά περισσότερα από όσα έχουμε ήδη πραγματοποιήσει παρά τα εμπόδια που προκάλεσε η πανδημία.

 

Προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο χώρο της εκπαίδευσης ως Καθηγητής Αγγλικών 25 χρόνια και στον χώρο του ποδοσφαίρου 10 χρόνια σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

 

Όλοι αυτοί που έχουν συνεργαστεί και ακόμα συνεχίζουν να συνεργάζονται μαζί μου ήδη γνωρίζουν το πόσο έμπιστο, αξιόπιστο και σοβαρό άτομο είμαι.

Δεν τα λέω εγώ αλλά το αποδεικνύουν οι δουλειές και συνεργασίες που έχω πραγματοποιήσει μέχρι τώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Στον χώρο της εκπαίδευσης έχω δουλέψει σε Δημόσια Σχολεία όπως (7ο Δημοτικό Ξάνθης, Χρυσά Ξάνθης, Πολύσιτο Ξάνθης και Σταυρούπολη Ξάνθης)

και στα ορεινά μειονοτικά σχολεία (Ωραίο και Γλαύκη Ξάνθης, επίσης Οργάνη και Άνω Βυρσίνη νόμου Ροδόπης). Στα τόσα χρόνια λειτουργίας του Φροντιστηρίου μου έχω συνεργαστεί με παρά πολλούς γονείς και κηδεμόνες εξασφαλίζοντας πτυχία στα παιδιά τους.

 

Στον χώρο του ποδοσφαίρου: με μεγάλη επιτυχία έχω πραγματοποιήσει πάνω από 50 μεταγραφές ποδοσφαιριστών και Προπονητών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη. Έχω εκπροσωπήσει και συνεχίζω να εκπροσωπώ μεγάλα ονόματα και νεαρούς ποδοσφαιριστές σε συλλόγους (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος Αθηνών, Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε, Ομόνοια Λευκωσίας κα)

 

Είμαι ένας ώριμος και κατάλληλα προετοιμασμένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχω την υποστήριξη της οικογένειας μου, της μειονότητας αλλά και πολλών φίλων και συνδημοτών μου Χριστιανών  και για αυτό το λόγο είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και σε αυτές τις εκλογές με πίστη και πολλή δουλειά θα είμαστε ο συνδυασμός που θα κόψει το νήμα πρώτος.

Και όσον αφορά στον αδερφό μου Ορθοπεδικό Χειρουργό Τιμούρ Χουσεΐν Ογλού μόνο ένα έχω να πω: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να δημιουργήσει ρήγμα στις μεταξύ μας σχέσεις και όπως ήμασταν πάντα έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι και δυνατοί.

Διότι όπως όλοι γνωρίζετε, το αίμα νερό δεν γίνεται.

Χουσεΐν Χουσεΐνογλου

υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

“Δύναμη για το Αύριο”