Την κορυφή των διακρίσεων κατέκτησε το φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ, στον Διεθνή Διαγωνισμό Monde Selection – World Quality Awards 2023.

Οι ανάλαφρες φυσαλίδες, η φρεσκάδα και η καθαρότητα του, βασικές αξίες του προϊόντος αλλά και της εταιρείας, που αποτυπώνονται στη μίνιμαλ αισθητική της νέας γυάλινης φιάλης, του χάρισαν το GRAND GOLD  βραβείο.

Η ΔΟΥΜΠΙΑ, που αναβλύζει από την περίφημη πηγή των Αγίων Αποστόλων, σε περιοχή Natura στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, είναι το πρώτο Ελληνικό γαστρονομικό νερό της αγοράς, προικισμένο από τη φύση, με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και άλλα πολύτιμα μέταλλα .

Προστατευμένο μέσα στα πετρώματα της πηγής του, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ παρουσιάζει διαχρονικά σταθερή ποιότητα και πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας των φυσικών μεταλλικών νερών, όσον αφορά τα φυσικοχημικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά του. Το βραβείο GRAND GOLD ήρθε για να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά πως η υψηλή ποιότητα, ειδοποιό χαρακτηριστικό της εταιρείας ΔΟΥΜΠΙΑ , εκτιμάται, ξεχωρίζει και επιβραβεύεται!