Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου-Αναπτυξιακού Forum της Θερμοκοιτίδας Επιχειρηματικότητας Thin Thrace Incubator για την καινοτομία στην ΑΜΘ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Elisso στην Ξάνθη παρουσία αρκετού κόσμου. Τους παριστάμενους καλωσόρισαν οι Μιχάλης Πουσπουρίκας και Σταύρος Αμοιράς, εκ μέρους της κοινοπραξίας των δύο εταιριών της Ξάνθης, που υλοποιούν το έργο της Θερμοκοιτίδας καθώς και η Αντιπρύτανης του ΔΠΘ Mαρία Μιχαλοπούλου.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, o Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Πρύτανης του ΔΠΘ Φώτης Μάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης,  η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, η Πρόεδρος της ΕΟΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, Πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες και άλλοι πολίτες.

Στην τοποθέτησή του ο Υφυπουργός Υποδομών, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία των υποδομών για την ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνουν οι σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες.  O τίτλος της εναρκτήριας ομιλίας του ήταν “Σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες πρακτικές στη νέα εποχή”