Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ξάνθη η εκδήλωση που διοργάνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξάνθης με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη.

Στη σχετική ανακοίνωση, η Νομαρχιακή του κόμματος, αναφέρει:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ανάλυσης του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής “Από την κρίση στην πανδημία και από τον πόλεμο στην ακρίβεια”.

 Ο κεντρικός ομιλητής, υπουργός κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, ανέλυσε βασικές πτυχές των θέσεων της παράταξης, δίνοντας το στίγμα στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές.

 Ακολούθησαν παρεμβάσεις από τοπικά στελέχη ως προς το πώς το πρόγραμμα αυτό μπορεί να βρει εφαρμογή στην περιοχή της Ξάνθης και ευρύτερα στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Συγκεκριμένα, και κατά σειρά τοποθέτησης, ο κ. Αργύρης Πλέσιας μίλησε για τις απαραίτητες Υποδομές και το πλαίσιο υπό το οποίο θα πρέπει να σχεδιαστούν, ο υπουργός, κ. Σωκράτης Ξυνίδης, μίλησε για την Ανάπτυξη και τις δυνατότητες της περιοχής, και ο κ. Άλκης Κίσσας μίλησε για ζητήματα Αγροτικής Πολιτικής.

 Το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρώσει την κατάρτιση του κυβερνητικού του προγράμματος ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην παραφιλολογία και το κουτσομπολιό που μονοπωλούν εσχάτως το δημόσιο διάλογο, επιλέγει να απαντά πολιτικά.» καταλήγει η ανακοίνωση