Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλεται ότι συνέβη σε αγώνα τοπικού πρωτθλήματος ποδοσφαίρου στη Φελώνη, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Peteinews.gr αναφέρει:​
​​

Ένα απαράδεκτο περιστατικό  έγινε σήμερα Σάββατο 01/04/23 στο γήπεδο της Φελώνης και συγκεκριμένα στον αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ  και της φιλοξενούμενης  ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ.

Ένας νεαρός φίλαθλος με κινητικά προβλήματα που ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα,  όντας αδύνατον να ανέβει με το αναπηρικό του αμαξίδιο τις σκάλες που οδηγούν στις κερκίδες, έκατσε σε μια άκρη του αγωνιστικού χώρου, σε μια άκρη όπου κατά κοινή ομολογία των παρευρισκομένων δεν εμπόδιζε ούτε κατά το ελάχιστο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ωστόσο ο διαιτητής  εξαντλώντας σε βαθμό βλακείας τα δικαιώματα που το δίνει η σφυρίχτρα του, απαίτησε την απομάκρυνση του νεαρού φιλάθλου από τον αγωνιστικό χώρο.  Να τονίσουμε πως ναι ο κανονισμός,  του δίνει το δικαίωμα να απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο όποιον θέλει,  όπως και να επιτρέψει την παραμονή σε όποιον κρίνει πως υπάρχει λόγος. Για τον νεαρό φίλαθλο έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος.

Αντέδρασαν έντονα τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι διοικήσεις και των δύο ομάδων. Αλλά ο διαιτητής ήταν ανένδοτος. Τελικά το νεαρό παλικάρι απομακρύνθηκε εντελώς  από το γήπεδό, αφού εκτός από το σημείο που στεκόταν, δεν υπήρχε άλλο  προσβάσιμο που να έχει οπτική επαφή με τον αγώνα.

Το πραγματικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν μια μεγάλη ήττα . Ηττήθηκε ο αθλητισμός,  ηττήθηκε ο πολιτισμός, ηττήθηκε  η παιδία .

 Ντροπή σε όλους μας.