Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε την Παρασκευή ο 55χρονος που δολοφόνησε τη 43χρονη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα τον Μάιο του 2022.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 55χρονος είπε πως θόλωσε όταν άκουσε την γυναίκα του να εμμένει στην απόφασή της, για διαζύγιο. Υποστήριξε ότι θυμήθηκε τότε τον χωρισμό των γονιών του και βγήκε εκτός εαυτού, χωρίς να μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Υπενθυμίζεται πως η 43χρονη δολοφονήθηκε από το σύζυγο της στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας, όταν την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου, και μετά από λίγα μαρτυρικά λεπτά, της αφαίρεσε τη ζωή στραγγαλίζοντάς την, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο αδερφός της Άιντα δήλωσε πως νιώθει ικανοποίηση με την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο η αδερφή του δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος. Ευτυχώς η δικαιοσύνη πίσω. Η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω, έφυγε… Είμαι χαρούμενος πως ο Θεός έβαλε το χέρι του και σήμερα μαζί με τον δικηγόρο μου και όσους ήταν δίπλα μας ακούσαμε τα λόγια στο δικαστήριο, ήταν αυτό που ακριβώς θέλαμε να ακούσουμε», δήλωσε o ίδιος.