Η γυμναστική αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είτε απολαμβάνεις τη φυσική σου δραστηριότητα στη φύση, είτε έχεις ένα συστηματικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο πάντα σε απασχολεί η σκέψη για τα ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα να φορέσεις. Στη δουλειά που το office outfit μπορεί να είναι πιο αυστηρό και να φοράς σακάκια, παντελόνια και φορέματα όταν χαλαρώνεις θέλεις να φοράς πιο άνετα ρούχα. Άφησε λοιπόν το vegan leather jacket και τις μπότες στην άκρη, φόρα εντυπωσιακά κολάν και ετοιμάσου να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Για το γυμναστήριο

Για μια πιο έντονη και συστηματική δραστηριότητα όπως το γυμναστήριο επέλεξε να φορέσεις ένα σετ φόρμες με αθλητικά παπούτσια για να νιώθεις άνετη όποιο και είναι το είδος της άσκησης που θα κάνεις. Για να είσαι άνετη στο διάδρομο και στο στατικό ποδήλατο επέλεξε ένα ποδηλατικό κολάν ή μια πιο στενή φόρμα που δεν θα σε περιορίζει κατά τη διάρκεια της άσκησης. Παρομοίως αν κάνεις βάρη ή άλλα προγράμματα επέλεξε εφαρμοστά μπλουζάκια για να έχεις ευελιξία κινήσεων. Φρόντισε όταν κάνεις τις αγορές σου να δίνεις έμφαση στην ποιότητα των ρούχων σου, τα υφάσματα να είναι απορροφητικά και να διαθέτουν τεχνολογία dri fit ώστε να απορροφούν τον ιδρώτα και να αναπνέει το δέρμα.

Για τη yoga/pilates

Τον τελευταίο καιρό οι funs των yoga και pilates πληθαίνουν αρκετά και όλο και περισσότεροι επιλέγουν αυτήν τη γυμναστική. Είναι η αγαπημένη προτίμηση των γυναικών ως τύπος άσκησης που έχει καταπληκτικά αποτελέσματα για το σώμα και προσφέρει ευεξία και υπέροχη διάθεση. Σε αυτά τα είδη γυμναστικής είναι απαραίτητο να φοράς ένα ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις άνεση και να έχεις μεγάλη ευελιξία κινήσεων. Το κολάν είναι το καλύτερο παντελόνι-φόρμα γυμναστικής για να νιώθεις άνετη. Μπορείς να επιλέξεις το κομμάτι που σου αρέσει και σε εκφράζει μέσα από μια τεράστια ποικιλία που θα βρεις στα καταστήματα και online για να είσαι στιλάτη πάντα. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα κολάν σε σκούρο χρώμα ή σε υπέροχα σχέδια animal print και να τα συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να φορέσεις ένα κολάν με μήκος που φτάνει στο γόνατο ή και πιο κοντό.

Για την αερόβια άσκηση

Για πιο έντονες αερόβιες ασκήσεις όπως ο χορός, το τρέξιμο και το περπάτημα επέλεξε να φορέσεις φόρμες και φαρδιά ρούχα για να νιώθεις χαλαρή όταν ασκείσαι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα sneakers σου ή τα αθλητικά σου παπούτσια και φουτεράκια. Στην αερόβια άσκηση θα πρέπει να νιώθεις μεγάλη άνεση και να επιλέγεις ρούχα με ευελιξία κινήσεων.

Τα ρούχα της γυμναστικής όποιος και αν είναι ο τύπος της άσκησης που κάνεις θα πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεχτικά για να προσφέρουν άνεση στη δραστηριότητα. Θα βρεις υπέροχα ρούχα γυμναστικής, πολύχρωμα κολάν, ιδιαίτερα σχέδια σε φόρμες για να είναι πάντα στιλάτη.