Σκοπευτές από τη Βόρεια Ελλάδα υποδέχεται στις 4 και 5 Μαρτίου 2023, το ανακαινισμένο σκοπευτήριο του Δαφνώνα Ξάνθης, το σκοπευτήριο στο οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα η Δραμινή Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.

Πρόκειται για διασυλλογικούς αγώνες Α Κατηγορίας που θα πραγματοποιηθούν στη μνήμη του Μιχάλη Σιδηρόπουλου που έφυγε από τη ζωή το 2022, που υπήρξε Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου του Δαφνώνα και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταυρούπολης που υπήρξε η “ψυχή” του σκοπευτηρίου, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.
Σε σχετική ανάρτηση ο εκ των Διοργανωτών του Σκοπευτικού Ομίλου Αποφοίτων ΑΠΘ Νίκος Βουδούρης, αναφέρει:
Έναν ωραίο αγώνα σκοποβολής θα αναβιώσει μετά από τρία ακριβώς χρόνια ο ΣΚΟΑΑΠΘ στις 4-5/3/23 στον Δαφνωνα της Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης.
Το σκοπευτήριο(10 θυρίδες) ανακαινιστηκε με την συνδρομή του Δήμου Ξάνθης και την εξαιρετική φροντίδα του Σπύρος Χωραφάς και του Σάκη Σιδηροπουλου. Βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στον ΔΑΦΝΩΝΑ, με αρκετά καταλύματα στην γύρω περιοχή και κατοίκους που πάντοτε μας υποδέχονται με αγάπη και εκλεπτυσμένη φιλοξενία!
Ο αγώνας γίνεται στην μνήμη του αποθανόντα προέδρου του αδρανή τοπικού σκοπευτικου ομίλου ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ που ήταν η ψυχή του σκοπευτηρίου, καθώς για να τονωθει το ενδιαφέρον των σκοπευτων της περιοχής και όχι μόνο, και η επαναδραστηριοποιηση του τοπικού σκοπευτικου συλλόγου που τέθηκε ανενεργός προ του covid.