«Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη ακολουθεί πολιτική αρχών, απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας και τους συμπολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας, με δημόσιο λόγο, με βάση τις προγραμματικές του θέσεις. Θέσεις που κατέθεσε και εδώ στη Βουλή στη συζήτηση για το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη. Ως εκ τούτου ανυπόστατες  αναφορές που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα εντύπων δε μπορούν να πλήξουν την αξιοπιστία ούτε να μειώσουν την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή», τόνισε στο πλαίσιο ομιλίας του στη Βουλή και συζήτησης για θέματα του υπουργείου Υγείας ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου.

Ο κ. Χαρίτου από το βήμα της Βουλής σημείωσε:

“Θέλω με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο να υπογραμμίσω, με αφορμή χθεσινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα έντυπων μέσων. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θράκη ακολουθεί πολιτική αρχών, απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας και τους συμπολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας, με δημόσιο λόγο, με βάση τις προγραμματικές του θέσεις. Θέσεις που κατέθεσε και εδώ στη Βουλή στη συζήτηση για το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη. Ως εκ τούτου ανυπόστατες  αναφορές που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα εντύπων δε μπορούν να πλήξουν την αξιοπιστία ούτε να μειώσουν την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή”.

Παράλληλα, μιλώντας για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος, στηλίτευσε την κυβέρνηση που παρουσιάζει ως δικό της έργο την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της δωρεάς, η οποία αποτελεί έργο της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα, προσωπικά, όπως σημείωσε.