Μία οικογένεια που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να χάνεις ένα παιδί αδίκως θέλησε σήμερα, την ημέρα που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, να σταθεί δίπλα στους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, αναφέρει το Voria.gr

Ο λόγος για την αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου, της τότε 34χρονης που ο Χρήστος Παπάζογλου βίασε και έκαψε ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας των γονιών της στην Ξάνθη το 2012.

Η αδερφή της Ζωής, Ελένη, προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 9:00 το πρωί μαζί με τη μητέρα του Άλκη. Η ίδια συνόδευσε την κ. Μελίνα για να της συμπαρασταθεί. «Το έχω ζήσει. Το ξέρω πώς είναι αυτό το πράγμα, είναι βάναυσο», δήλωσε.

Η κ. Δαλακλίδου συμφώνησε με τη δήλωση της μητέρας του Άλκη πως «τα ισόβια πρέπει να γίνουν ισόβια». «Αυτό θέλουμε, έχουν γίνει τόσα και τόσα εγκλήματα», πρόσθεσε.

Η Ελένη Δαλακλίδου έφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο μετά τη διακοπή της δίκης χέρι-χέρι με τη μητέρα του Άλκη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του 19χρονου, καταλήγει το ρεπορτάζ του voria.gr