Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στο πλευρό της μητέρας του Άλκη η αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου

Στο πλευρό της μητέρας του Άλκη η αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου

«Το έχω ζήσει. Το ξέρω πώς είναι αυτό το πράγμα, είναι βάναυσο», είπε η αδερφή της αδικοχαμένης 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου από την Ξάνθη.

Μία οικογένεια που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να χάνεις ένα παιδί αδίκως θέλησε σήμερα, την ημέρα που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, να σταθεί δίπλα στους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, αναφέρει το Voria.gr

Ο λόγος για την αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου, της τότε 34χρονης που ο Χρήστος Παπάζογλου βίασε και έκαψε ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας των γονιών της στην Ξάνθη το 2012.

Η αδερφή της Ζωής, Ελένη, προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 9:00 το πρωί μαζί με τη μητέρα του Άλκη. Η ίδια συνόδευσε την κ. Μελίνα για να της συμπαρασταθεί. «Το έχω ζήσει. Το ξέρω πώς είναι αυτό το πράγμα, είναι βάναυσο», δήλωσε.

Η κ. Δαλακλίδου συμφώνησε με τη δήλωση της μητέρας του Άλκη πως «τα ισόβια πρέπει να γίνουν ισόβια». «Αυτό θέλουμε, έχουν γίνει τόσα και τόσα εγκλήματα», πρόσθεσε.

Η Ελένη Δαλακλίδου έφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο μετά τη διακοπή της δίκης χέρι-χέρι με τη μητέρα του Άλκη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του 19χρονου, καταλήγει το ρεπορτάζ του voria.gr