Με την Ειρήνη Χαριτωνίδου, μια μέρα μετα τη διαγραφή της από την παράταξη Μελισσόπουλου, περιόδευσε στην αγορά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Επιβεβαιώνοντας, εμμέσως, ότι έχει προσχωρήσει στην παράταξη της Δημοτικής αρχής, η δημοτική σύμβουλος ήταν ανάμεσα στους Αντιδημάρχους και τα στελέχη της δημοτικής αρχής που συνόδευσαν τον Μανώλη Τσεπελη σε επαγγελματίες της Ξανθης.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την πρωτοχρονιάτικη αγορά της Ξάνθης

Στη Δημοτική Αγορά, την αγορά της Π. Τσαλδάρη, τον πεζόδρομο της Εθνικής και στην κεντρική πλατεία περπάτησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του της δημοτικής αρχής και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλάσσοντας ευχές με τους επαγγελματίες και τους συνδημότες.

Ευχές και χαμόγελα, θερμές αγκαλιές και χειραψίες συνέθεσαν και την πρωτοχρονιάτικη βόλτα του Δημάρχου, με τους συνδημότες μας να τον υποδέχονται με χαρά και πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ και ιδιαίτερα τα παιδιά, που τον πλησίαζαν με άνεση για να του πουν τα κάλαντα, αλλά και ευχές για χρόνια πολλά.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους επαγγελματίες μια ουσιαστικά «καλή χρονιά», όπως και στους πολίτες που με τον ήλιο σύμμαχο να φωτίζει την ημέρα, αλλά και τη γιορταστική διάθεσή τους, πλημμύρισαν τους δρόμους της Ξάνθης.