Μετά την τυπική επικύρωση  της διαγραφής της Ειρήνης  Χαριτωνίδου από την παράταξη Μελισσόπουλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, με ανακοίνωσή τους οι εκλεγμένοι της παράταξης σημειώνουν:

“Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε στη διαγραφή της κυρίας Χαριτωνίδου Ειρήνης από τη Δημοτική μας παράταξη.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, συστρατευτήκαμε όλοι μας με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο, ενάντια στο κατεστημένο που ταλανίζει την πόλη μας με σημαία μας την καταπολέμηση της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας, της συναλλαγής για θέσεις και αντιμισθίες, την καθαρότητα των θέσεων και των στελεχών μας. 

Δυστυχώς η κυρία Χαριτωνίδου σήμερα δηλώνει ευθαρσώς έτοιμη να συνεργαστεί με αυτό που τόσα χρόνια πολεμούσε με σθένος.

Είναι προφανές ότι δεν αναπνέουμε το ίδιο αέρα. Εμείς προτιμούμε τον αέρα της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Ζητούμε από την κ. Χαριτωνίδου να παραδώσει την έδρα της Δημοτικής Συμβούλου, καθώς και όλες τις θέσεις που απορρέουν από αυτήν, στην παράταξη που την ανέδειξε και ελεύθερη πια να ακολουθήσει όποιον δρόμο επιθυμεί.

Μελισσόπουλος Σάββας

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Παπαδάκης Θεοφάνης

Τσαρεκτσή Τζενάν

Τοπ Σινάν

Καλογερής Γεώργιος

Τσαΐρογλου Μανιώ