Ξάνθη
Ωραία και στολισμένη παραδοσιακά. Η παλιά Ξάνθη βρίσκεται στην κορυφή της ομορφιάς και χαρίζει μοναδικές εικόνες. Εκεί θα πάτε για να δείτε ρομαντικά και προσεγμένα Χριστουγεννιάτικα μαγαζιά και βραδινά στέκια. Όμορφη και αισθητικά αναβαθμισμένη και η κεντρική πλατεία της πόλης, που γειτνιάζει με την “Ευχούπολη”

Καβάλα
Τα τελευταία χρόνια έχει ανακάμψει και “ξοδεύει” στον στολισμό της. Απ’ τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα σημεία της Καβάλας η περιοχή του Δημαρχείου (οδός Κύπρου), η πλατεία Καπνεργάτη κι οι πεζόδρομοι Μ. Αλεξάνδρου και Π. Μελά. Εξαιρετική η ατμόσφαιρα στο εμπορικό κέντρο της καπναποθήκης. Προσεγμένους χώρους θα δείτε και γύρω απ’ το ψαρολίμανο, αλλά και στην παραδοσιακή συνοικία της Παναγίας.

Δράμα
Η πόλη φορά τα γιορτινά της, αλλά την παράσταση κλέβει η “Ονειρούπολη” που συγκεντρώνει κόσμο, εκδηλώσεις, μουσική και ενδιαφέρον. Αν ζητάτε το “κάτι άλλο”, πηγαίνετε προς τις οδούς Βενιζέλου και Αμύντα για να δείτε όμορφους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς στα βραδινά στέκια της Δράμας. Εξαιρετική ιδέα η βόλτα-ανάβαση ως τον γιορτινό Κορύλοβο, με πανοραμική θέα της Δράμας από ψηλά.

Από τις Αλλιώτικες Προτάσεις