Λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν 10 χρόνια από το πιο φριχτό έγκλημα που αντιμετώπισε ποτέ η Ξάνθη αλλά και ολόκληρηρη η Ελλάδα, στις 27 Δεκεμβερίου 2013, η αδερφή της αδικοχαμένης Ζωής Δαλακλίδου, Ελένη, μιλά στο podcast του Μενέλαου Γεωργίου.

“Το πιο όμορφο πράγμα πάνω στην Ζωή, ήταν το χαμόγελο της. Το θέμα είναι αυτό το χαμόγελο να μην σβήσει ποτέ. Να το κρατήσουμε εμείς οι ίδιοι ζωντανό. Γιατί μπορεί στις 27 Δεκεμβρίου του 2012, το χαμόγελο της Ζωής να πάγωσε στον χρόνο, αλλά μέσα από τα λόγια της αδερφής της, Ελένης, είναι έκδηλο ότι η Ζωή δεν θα φύγει ποτέ από αυτό τον κόσμο”, σημειώνει ο δημιουργός του podcast στο open spotify.

“Ο Μενέλαος Γεωργίου ήταν εξαιρετικός, με πολύ σεβασμό με ρώτησε και δημιούργησε αυτό το podcast. Τον ευχαριστώ πολύ για όλο τον σεβασμό και την αγάπη προς την οικογένεια μου και την μνήμη της αδερφής μου και που την θυμάται ακόμη. Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μας θυμίζουν καθημερινά ότι ο κόσμος μας δεν είναι τόσο ονειρεμένος, όσο θα θέλαμε.” αναφέρει η Ελένη Δαλακλίδου.

Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης : Ελένη Δαλακλίδου, Σταύρος Βλαχόπουλος Εκτέλεση παραγωγής: Grey Studios Athens

Μουσική που χρησιμοποιήθηκε στο επεισόδιο:
Gemini Acoustic · Nick Cave · Warren Ellis
Blonde (Soundtrack From The Netflix Film)
℗ Invada Records UK / Lakeshore Records