Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της δημοτικής αρχής, την οποία κατηγορεί για τους χειρισμούς σε διαγωνισμό έργου του Δήμου Αβδήρων, εξέδωσε ο Βασίλης Τσολακίδης.

Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε στους συνδημότες και συνδημότισσες μας, την περίεργη συμπεριφορά του Δημάρχου και της παρέας του, όσον αφορά την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Εγκρίθηκε στο Δήμο Αβδήρων το έργο μας “Τοπικές παρεμβάσεις αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης νοτίων διαμερισμάτων Δήμου Αβδήρων” ύψους 3,400,000 με Φ.Π.Α.

Το έργο δημοπρατήθηκε όπως προβλέπεται και πετύχαμε έκπτωση 54,17%. Στη συνέχεια ο κ. Τσιτιρίδης και οι σύμβουλοι του, αντί να πιέσουν να εκτελεστεί το έργο, ακύρωσαν τον διαγωνισμό και δημοπράτησαν ξανά το έργο πετυχαίνοντας έκπτωση μόλις 6,41%.

Τα μέλη της παράταξης μας καταψήφισαν, γιατί όπως καταλαβαίνετε η ζημιά που προκλήθηκε στο δημόσιο είναι τεράστια. Θα απευθυνθούμε σε κάθε αρμόδιο φορέα, ώστε η
ενέργεια αυτή του Δημάρχου να διερευνηθεί περισσότερο.

Υ.Γ. Γνωστός τοπικός εκδότης με περισπούδαστες αναλύσεις, μας καλούσε να πάψουμε να ασχολούμαστε με το θέμα. Επειδή λοιπόν πάντα επικαλείται το δημόσιο ήθος και συμφέρον, τον καλούμε να μελετήσει με προσοχή την 16/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αβδήρων, αν έχει το σθένος ας την δημοσιεύσει αυτούσια και να μην εκτίθεται υπερασπιζόμενος τον ομοϊδεάτη του Δήμαρχο.