Ο Γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε επίσημα την προσχώρησή του στο σχήμα του οποίου θα ηγηθεί ο Σάββας Μελισσόπουλος στις επόμενες εκλογές.

Μετά από δήλωση του πρώην δημοτικού συμβούλου στην Εφ. Θράκη, ο επικεφαλής το γνωστοποίησε και με ανάρτησή του:
Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να υποδέχομαστε στη μεγάλη ΔΗΜΟΤΙΚΗ μας ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, αλλά κυρίως ως έναν σημαντικό συνεργάτη τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υπήρξε και ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλους στις εκλογές του 2019 ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών!!!
Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, με ασυμβίβαστο και δυναμικό χαρακτήρα και με άποψη και θέσεις τόσο για τα κοινωνικά, όσο και για τα αυτοδιοικητικά ζητήματα της πόλης και του Δήμου μας!!!
Η πρόωρη αποχώρησή του από τα δημοτικά συμβούλια, παρά το γεγονός ότι η σύντομη θητεία του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα των θέσεων και των απόψεών για σημαντικά ζητήματα της πόλης, παράλληλα δημιούργησε και ένα μεγάλο κενό το οποίο πιστεύω θα καλύψει απόλυτα την ερχόμενη δημαρχιακή περίοδο. Μέσα από μία μεγάλη και πλατιά συνεργασία και συμπόρευση πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που έχουν μόνο ένα σκοπό και στόχο, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ξάνθης μας!!!
Βασίλη, ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στην προσπάθειά μας και βέβαια σε ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την τιμή!!!