Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας, 61χρονος άνδρας. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι πρόκειται για τον παλιό αθλητή Αλέκο Παρίση από την Ελευθερούπολη.

Ο άνδρας, ο οποίος έφερε βατραχοπέδιλα και πλησίον του βρέθηκαν ψαροντούφεκο, ζώνη κατάδυσης και αλιεύματα, ανασύρθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατoς του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Επίσης, όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η Λιμενική Αρχή Θάσου, από τον κυβερνήτη του σκάφους αναψυχής «ΝΤΑΪΜΟΝΤ» , για τον τραυματισμό 55χρονου αλλοδαπού επιβάτη.

Ο επιβάτης παραπάτησε εντός του πλοίου προκαλώντας την πτώση και τον τραυματισμό του. Με τον κατάπλου του «ΝΤΑΪΜΟΝΤ» στο λιμένα ν. Θάσου, ο 55χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.