Σε μια μακροσκελή καταγγελία προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αβάτου, Δημήτρης Βαφειάδης που προχωρά σε δριμύ κατηγορώ κατά “Πρόεδρου ομάδας Γ’ Εθνικής. Μάλλον, “Μεγαλομέτοχου” ομάδας Γ’ Εθνικής.” που δεν δίνει την ελευθέρας σε αθλητή.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του αναφέρει γράφει χαρακτηριστικά: 

Ή υπομονή είναι μεγάλη αρετή, αλλά έχει κι αυτή τα όρια της.

Η συγγνώμη επίσης, αλλά όταν τη λες σε ανθρώπους που μπορούν να την εκτιμήσουν.

Ελληνικό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 2022.

Πρόεδρος ομάδος Γ’ Εθνικής. Μάλλον, “Μεγαλομέτοχος” ομάδας Γ’ Εθνικής.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή….

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, λες και είναι κτήμα του…

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, που 2 χρόνια έδωσε ψυχή, και δε δημιούργησε ποτέ και σε κανέναν, το παραμικρό πρόβλημα.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, ο οποίος τραυματίστηκε, δύο φορές, σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας, με συνέπεια να οδηγηθεί στο χειρουργείο για επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, ο όποιος εδώ και εφτά μήνες ταλαιπωρείται, για την αποκατάσταση της υγείας του ποδιού του, για όποιον δε γνωρίζει, είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας πολλά πράγματα από την προσωπική του ζωή, και μη μπορώντας να κάνει αυτό που αγαπάει, να παίζει μπάλα.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, ο όποιος σπουδάζει σε άλλη πόλη και θεωρεί λογικό ότι πρέπει να πηγαινοέρχεται, για να παίζει στην ομάδα του.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, γιατί πλήρωσε ένα μέρος της όλης διαδικασίας (εγχείρηση και αποκατάσταση), μιας και η οικογένεια του αθλητή πλήρωσε, και συνεχίζει να πληρώνει παραπάνω από τα διπλάσια, και ζητάει τα χρήματα αυτά πίσω, με τη λογική ότι “αφού πλήρωσα πρέπει να παίξεις έναν χρόνο ακόμη και μετά να φύγεις”.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, γιατί δε θεωρεί πως ήταν ηθική υποχρέωση του, να καλύψει έξοδα της διαδικασίας, “υπέγραψα συμβόλαιο ότι θα πληρώσω, αν τραυματιστεί ο παίκτης;” αλλά έχει την απαίτηση να παίξει στην ομάδα του ο αθλητής, λες κι αυτός υπέγραψε συμβόλαιο, ότι πρέπει να παίξει αφού πλήρωσε.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή , γιατί νομίζει πως επειδή έχει λεφτά, κλασικό φαινόμενο νεοπλουτισμού, είναι ο αρχηγός του σύμπαντος και μπορεί να εξουσιάζει τους πάντες και να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, γιατί τα έχει με το μπαμπά. Τα έχει με το μπαμπά, γιατί του “πούλησε ωραιάδα”, ποιος να τολμήσει να την πει στον Αρχηγό; Τα έχει με το μπαμπά παρότι αυτός, είχε τη διάθεση να επιστρέψει το ποσό, ζητώντας απλά μια μικρή πίστωση χρόνου, γιατί τη συγκεκριμένη περίοδο ζοριζόταν.

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, που τον παρακαλούσε και του ζητούσε συγγνώμη επί μισαώρου και οι απάντησεις του ήταν: “ή δίνεις τα λεφτά ή παίζεις στην ομάδα”, “τα σκατά του μπαμπά σου θα τα φας εσύ”, “τις μαγκιές του μπαμπά σου θα τις πληρώσεις εσύ” και άλλα τέτοια “όμορφα”….

Δε δίνει την ελευθέρας σε αθλητή, παρότι είναι γονιός, και δη αθλητών ποδοσφαίρου, παιδιών συνομήλικων, παιδιών που έχουν τα ίδια όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους. Πόσο ωραίο θα ήταν να βίωνε το δικό του το παιδί κάτι ανάλογο άραγε….

Συγχαρητήρια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο του 2022 και στους παράγοντες του….
Συγχαρητήρια στην Ελληνική κοινωνία που ανέχεται όλα αυτά…

Ίσως αν σταματήσει αηδιασμένος ένας ακόμα αθλητής, από αυτό το σάπιο χώρο, να είναι όλα καλύτερα….