Νέα σκληρή κριτική εναντίον της Δημοτικής Αρχής εξαπολύει ο επικεφαλής των “4” Σάββας μελισσόπουλος με αφορμή τον πρόσφατο αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώθηκε στην Ξάνθη.

Σε δήλωσή του επικρίνει τη δημοτική αρχή ότι αναλώνεται σε φιέστες χωρίς να υλοποιεί κάποιο έργο όπως ειδικότερα τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων.

Αναλυτικά:

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη Δημοτική Αρχή σε αυτή τη χώρα, που αυτοθαυμάζεται και ζητά δημόσια να τη χειροκροτήσουν κάθε φορά που καταφέρνει να βγει από την απόλυτη αφάνεια και ανυπαρξία της, συνήθως με κάποια φιέστα, αλλά ποτέ με κάποιο έργο.
Έτσι τελευταία ο Δήμαρχος Ξάνθης, αυτοδιαφημίζεται ότι φιλοξενεί διάφορα αθλητικά events, όπως ο πρόσφατος αγώνας ορεινής ποδηλασίας, ξεχνώντας βέβαια να μας πει ότι τρία χρόνια τώρα δεν σχεδίασε και δεν κατασκεύασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ στην Ξάνθη με σκοπό να προάγει τη χρήση ποδηλάτου στην καθημερινότητα του πολίτη, αφού αυτό λογικά είναι το κύριο ζητούμενο.
Όπως επίσης τρία χρόνια τώρα ΔΕΝ κατασκεύασε:
ούτε ένα μέτρο νέου δρόμου,
ούτε ένα μέτρο νέου πεζοδρόμου,
ούτε ένα μέτρο νέας πλατείας ή δημόσιου χώρου,
ούτε μία νέα αίθουσα σχολείου ή παιδικού σταθμού…
Ζήσαμε βέβαια αυτά τα χρόνια, απευθείας αναθέσεις πολλών εκατομμυρίων, φωτογραφήσεις με σαμπάνιες και συνδιοργανώσεις, “επενδύοντας” στην ουσία σε αθλητικά events” ή συνέδρια, με αμφιβολίες για την απόδοση και τη διασπορά τους στην τοπική οικονομία.
Με προσωρινή μεν και χρήσιμη αύξηση της επισκεψιμότητας, χωρίς όμως περαιτέρω προοπτική..
Χωρίς δηλαδή ένα ολοκληρωμένο πλάνο για σχεδιασμένη ροή τουριστών στην πόλη της Ξάνθης.
Αν αυτά λοιπόν μας αρκούνε και μας αντιπροσωπεύουν ως πολίτες αυτής της δύσμοιρης πόλης για τα αποτελέσματα τριών χρόνων θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής και αυτού του Δημάρχου, τότε ναι χειροκροτήστε τους!!!
Άλλωστε τι σας ζητάνε;