“Επάνω” του παίρνει το θέμα του σποτ με την αναφορά σε Iskece, μετά την κατακραυγή, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης.

Με δήλωση που διένειμε πριν λίγο αναφέρει:

Μετά την αστοχία στην παραγωγή του διαφημιστικού μηνύματος, από συνεργάτες μου στο Κέντρο Πολιτισμού το οποίο απευθυνόταν στην τουρκική τουριστική αγορά, με την ευκαιρία των Γιορτών Παλιάς Πόλης, για την προσέλκυση τουριστών από τη γείτονα, δηλώνω ότι
Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δημάρχου Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελη.
Μελισσόπουλος: Να αποδεχτεί την παραίτηση ο Τσέπελης
Με ανάρτησή του λίγα λεπτά μετά, ο επικεφαλής των “4” Σάββας Μελισσόπουλος κάλεσε το Δήμαρχο Ξάνθης να αποδεχτεί την παραίτηση Ασκαρίδη, διαφορετικά θα χρεωθεί ο ίδιος την πολιτική ευθύνη:

“Το λιγότερο που έχεις να κάνεις Δήμαρχε κ. Τσέπελη είναι να κάνεις δεκτή την παραίτηση του κ. Ασκαρίδη, για τους λόγους που ο ίδιος αναφέρει στη δήλωσή του.
Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνεις προσωπικά ο ίδιος ακέραια την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι ο Δήμος μας, για άλλη μια φορά, έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στα ΜΜΕ Πανελληνίως..
Τέτοιο αλαλούμ πάντως, τέτοια κατάντια και παρακμή δημοτικής αρχής σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, πρώτη φορά βλέπουμε στην Ξάνθη.
Ο διασυρμός της πόλης μας δυστυχώς δεν έχει τέλος, αφού εκτός των άλλων φανερώνει και μια τεράστια ανεπάρκεια και αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να χειριστεί ακόμα και απλά ζητήματα…”