“Μετά βαϊων και κλάδων και συνοδεία βιντεοσκοπικού συνεργείου, ανακοινώθηκε πριν κάποιους μήνες η- δρομολογημένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- “Βελτίωση και εκσυγχρονισμός δυτικής προσαγωγού και αρδευτικών δικτύων δυτικής πεδιάδας Νέστου”, αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου.

Και συνεχίζει:

Τελικά, μας έμειναν οι μεγαλοστομίες καθώς στις 3 Ιουνίου η Περιφέρεια ΑΜ-Θ αποφάσισε την ματαίωση διαδικασία ανάθεσης της σύμβασης με την εταιρεία Intrakat, που τόσο πολύ “έπαιξε” στο ΜΜΕ, λόγω της ανάληψης προεδρίας από την πρώην βουλευτή της ΝΔ-και γνωστή για τις ακραίες νεοφιλελευθρες θέσεις της- Νίκη Τζαβέλλα.

Σύμφωνα με την επιστολή της εταιρείας, η ενεργειακή κρίση, οι αυξήσεις στις τιμές των υλικών, των καυσίμων, του χάλυβα και του σκυροδέματος καθιστούν ανέφικτη και επιζήμια για την εταιρεία, γι αυτό και δεν ανανεώνει την προσφορά που είχε υποβάλει στις 19.4.2022!

Αν μια τόσο ισχυρή εταιρεία, δεν καταφέρνει να εκτελέσει ένα δημόσιο έργο, γίνεται απόλυτα αντιληπτό το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Εις βάρος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών. Και η κυβέρνηση παραμένει απαθής στην ραγδαία αύξηση των τιμών.