Ένας πατέρας μαζί με τα τρία παιδιά του έμειναν χωρίς στέγη μετά από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής.

Λίγους μήνες πριν, είχαν χάσει τη μητέρα τους μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η φωτιά ηταν μεγάλη και κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το σπίτι και όλα τους τα υπάρχοντα της οικογένειας, η οποία ατάφερε να απεγκλωβιστεί και να διασωθεί με μεγάλη δυσκολία από το φλεγόμενο σπίτι. Επί τόπου βρέθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που εργάστηκαν για την κατάσβεσή της.

Για την ανακούφιση και τη βοήθεια της οικογένειας ο εφημέριος του Ναού, αναφέρει: “«Σήμερα τα ξημερώματα 10 Ιουλίου στην Ενορία μας εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην μονοκατοικία του συντοπίτη μας Χρήστου Μανωλογλου με αποτέλεσμα να καταστραφούν η κεραμοσκεπή τα προσωπικά αντικείμενα ρουχισμός και όλες οι οικοσκευές. Από θαύμα γλίτωσαν ο ίδιος και τα τρία του παιδιά που πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Όπως γνωρίζουμε η συγκεκριμένη οικογένεια δοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά αφού πριν 6 μήνες έφυγε από τη ζωή η σύζυγος και μητέρα των παιδιών από την επάρατο νόσο. Ως εφημέριος κάνω θερμή παράκληση να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε την οικογένεια. Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6974879240 η με την εκκλησιαστική επιτροπή» σημειώνει ο ίδιος στην έκκλησή του.”

Μάλιστα, ήδη η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης ήρθε σε επαφή μαζί του και κανόνισε να καλύψει άμεσα κάποιες βασικές ανάγκες, ενώ θα συνδράμει σε κάθε δυνατό επίπεδο. Αλλά και συγχωριανοί, επιχειρούν να βοηθήσουν την οικογένεια στη δύσκολη αυτή στιγμή.