Σε ανακοίνωσή της η Κοινότητα των Μαγγάνων σημειώνει:

Τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου 2022, εξαιτίας πυρκαγιάς, κατακάηκε η οικία συγχωριανού μας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς η κεραμοσκεπή, οι οικοσυσκευές, ο ρουχισμός και όλα τα προσωπικά τους είδη.

Η συγκεκριμένη τρίτεκνη οικογένεια τυγχάνει και πρό 6μήνου να έχει δοκιμαστεί, αφού έφυγε από τη ζωή από την επάρατη νόσο, η πολύ νέα, σύζυγος και μητέρα των τριών ανήλικων τέκνων.

Καλούμε όλους τους συνανθρώπους συντοπίτες και μή καθώς και τους θεσμικούς φορείς/υπηρεσίες – επιχειρήσεις και εκπροσώπους αυτών (Τοπικής Κοινωνίας – Αυτοδιοίκησης, Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης & Περιθωρίου, Δ΄ ΣΣ κ.α.), ενεργοποιώντας τα Ανθρώπινα και Κοινωνικά αντανακλαστικά τους, να επιδείξουν την αλληλεγγύη, μεγαλοψυχία και το κοινωνικό τους πρόσωπο καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο συνεισφέροντας οικονομικά, υλικά, και τεχνικά, στην οικογένεια του συγχωριανού και συντοπίτη μας, που δοκιμάζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη μία φορά, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο η οικία της πληγείσας οικογένειας και οι οικοσυσκευές της.

Παράλληλα με την Κοινότητα Μαγγάνων, συνδράμει και η Ενορία του χωριού, διά του εφημέριού της, τον Πάτερ Κων/νο.

Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορούν να κατατίθενται χρήματα είναι:

ΙΒΑΝ λογ/σμού GR 4801104350000043564195857

(Εθνική Τράπεζα, δικαιούχος Μανώλογλου Χρήστος Σοφοκλής)

Οι προσφέροντες να αναγράφουν ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ».

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες:

· Μανώλογλου Χρήστος (Πατέρας) τηλ. 6945584980.

· Πάτερ Κων/νος (Εφημέριος ενορίας Μαγγάνων) τηλ. 6974879240.

· Πουρναράκης Βασίλειος (Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Μαγγάνων Δήμου Τοπείρου & συγγενής πυρόπληκτης οικογένειας) τηλ. 6974921708.